С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Късметчета

Изтегли своето късметче!

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Любимите ти снимки, отпечатани на страниците на красива книга с висококачествен печат и живи цветове - от 25,90 лв.!

Детски хороскоп

Риби Видян: 117423 пъти | 13 коментара
Риби

Характер: Малкта рибка не обича да мисли за утрешния ден. Оставя се по течението и приема предизвикателствата. Вярва в преходността на нещата, затова не е особено амбициозно. Благо и тихо дете, което търси самопознанието и не се впечатлява от обидите и интригите. Ако се ядосат обаче, стават хапливи и резки. Не понася правилата.

Развитие: Светът на мечтите и въображението е изключително примамлив за детето Риби. Почти всички деца Риби са артистични, музикални и влюбени в танца. В училище ще среща трудности да се нагоди към ограниченията. Любимият му предмет в училище може да стане литературата, защото много обича да чете и е добър разказвач. Привлекателен за малчугана е и светът на поезията. Ако в началото математиката го по-изплаши, сигурно е, че абстрактният магичен свят на геометрията и алгебрата няма да представлява никаква трудност за него. Изгражда си един фантазен свят, в който да бяга от неприветливата реалност.

Отличителни белези: От малко детето Риби има привлекателна външност. Ръцете и краката са два типа - или малки, изящни, сякаш изваяни, или големи, с широки стъпала и изпъкнали кокалчета.  Косата много често е гъста и обикновено светла. Очите са кръгли и леко изпъкнали. Кожата е нежна, мимиката - изразителна, весели трапчинки украсяват миловидното му личице. Обикновено не порастват високи. Походката му е грациозна.

Подходящи професии: Обикновено си избира професия, свързана с множество контакти, при която би могло да помогне на хората. То може да стане един от най-добрите дратични актьори. На сцената, под блясъка на прожекторите, те най-добре могат да изявят невероятните си интерпретаторски възможности. Освен това имат творчески таланти, които ги правят прекрасни художници или музиканти.

СЪВЕТИ: Поощрявайте фантазията му и го насочвайте да пресътворява виденията си в поезия, музика или живопис. Не го притеснявайте, когато усетите, че духом е някъде далеч. Оставете го да изживее спокойно особеното си състояние. Поощрявайте го във всяко негово начинание. То е доста несигурно в себе си и има нужда от вашата добра дума и внимание.

 

Вашите коментари

ивена ивентова

ивена ивентова

11.11.2013 18:38:43

Моето дете е риби но нищо такова не е не вярвяите на тези хороскопи
Яница

Яница

28.11.2012 11:09:39

Дъщеря ми е зодия риби- няма почти нищо общо с този хороскоп. Като изключим литературата, мечтите и въображаемият свят, всичко е различно!!!
интров

интров

27.04.2011 19:50:10

искам да кажа, че имам две деца и тези хороскопи нямат почти нищо общо с тях
Петя

Петя

18.12.2010 00:21:21

МОето бонбонче е рибка, почти на 10 месеца е, вече има своите интереси, един от тях е музика, чуе ли мелодия започва да танцува и пляска с ръчички.
Милена

Милена

07.08.2010 22:46:41

Имам 4 деца-2 козирога,1 лъвче и изтърсака е рибка.Прочетох внимателно всички хороскопи и съм изумена колко са верни.Абсолютно всичко съвпада,дори описанието на външният вид.

Напишете коментар

Моля пишете на кирилица. Коментарите на латиница ще бъдат изтривани.

Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби