С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Късметчета

Изтегли своето късметче!

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Любимите ти снимки, отпечатани на страниците на красива книга с висококачествен печат и живи цветове - от 25,90 лв.!

Детски хороскоп

Дева Видян: 137482 пъти | 25 коментара
Дева

Характер: Един истински малък реалист. Затова може би не обича света на   измислиците и приказките. От една страна утешава хората и се грижи за тях, а от друга лесно се ядосва и дразни. Много спокойно, тихо и кротко. Наблюдава и изучава света около себе си, анализирайки всяко нещо. Иска да знае всичко и търси отговорите само. Обича да критикува и уж забавно, но иронично показва недостатъците на всеки член от семейството. Бистър ум, проницателност, благовъзпитаност, услужливост, практичност и честност. Изявени в отрицателната си форма, те се превръщат в критикарство, капризност, свитост, песимизъм, чувство за малоценност и педантизъм. Взискателно към храната. Дипломатично и с уникално чувство за такт. Винаги си намира за какво да се тревожи. Разумно, искрено и лоялно в мислите и действията си.

Развитие: Още от раждането се опитва да имитира звуците около себе си. По-късно имитира майка си и я разбира от една дума. На пръв поглед е спокойно и мирно, но всъщност е по-пъргаво и буйно от другите деца. Не създава проблеми и си стои кротко, докато майка му върши къщната работа. Още от малко ще си създаде постоянни навици. Обича реда и винаги подрежда играчките си след игра. Обикновено проговаря много рано и с радост бърбори пред близките си, но пред непознати хора е мълчаливо, свито и срамежливо. За възрастта си това дете обикновено е по-умно от останалите деца. Любимец на учителите. Дисциплинирано и редовно учи уроците си. Бързо схваща. Изпълнително, сериозно, притежава различни дарби.

Отличителни черти:  Слаба фигура, чертите на лицето са интелигентни, фини и изразителни. Очите са невероятно бистри и красиви. Притежава чар и грация. Крехко телосложение, в което се крие неподозирана сила. Силни и здрави мускули.

Подходящи професии: Вроден актьорски талант. Мила и състрадателна, Девата е особено подходяща за професията на медицинска сестра. Безукорни организаторски способности, които го правят перфектен ръководител. Писател или друг вид изкуство, в което свободно да изрази втображението и мислите си.

СЪВЕТИ: Обсипвайте го с внимание и любов. Нарушаването на дневния режим, който само си е изградило, ще го разстрои. Не го предизвиквайте много да откровеничи. Вземете му домашен любимец. Съобразявайте се с мнението му. Бъдете ясни и точни в изискванията си към него и то ще се постарае да ги изпълни. Развивайте и поощрявайте въображението му. Внушете му нещо прекрасно и приказно, към което да се стреми.

Вашите коментари

MONIKA

MONIKA

07.10.2012 12:59:50

всичко тук което е написано за девата е напълно вярно.!!
Мирая

Мирая

30.07.2012 20:59:12

Аз съм зодия Дева и изобщо няма нищо общо с мен. Ама то не е само до зодията, ами и до човека.
odod10

odod10

30.07.2012 14:49:01

Аз имам 10 годишна дева и всичко което пише там отговаря на нея.
siskata

siskata

28.01.2011 19:58:00

аз също съм дева и всичко написано е вярно!
sevda

sevda

12.01.2011 22:54:45

всичко което прочетох е вярно

Напишете коментар

Моля пишете на кирилица. Коментарите на латиница ще бъдат изтривани.

Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби