С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Късметчета

Изтегли своето късметче!

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Фото книга - най-скъпоценният подарък

Любимите ти снимки, отпечатани на страниците на красива книга с висококачествен печат и живи цветове - от 25,90 лв.!

Детски хороскоп

Везни Видян: 127789 пъти | 23 коментара
Везни

Характер: Детето Везни обикновено е добро и мило, но често е мрачно и раздразнително. Ненавижда заповеди и чужди нареждания. Много е интелигено, но в същото време е наивно лековерно. Изтъкано от противоречия, защото се опитва да уравновесява ситуациите. Както изглежда уравновесено и спокйно, в следващия момент става сприхаво и мрачно.Не обича да бърза и да избира. Може да омилостиви и най-коравото сърце. Везните ще оставят друг да взима светкавични решения, докато самите те планират блестящи стратегически маневри.

Развитие: Детето Везни по рождение е умно, добро и търси справедливостта. Ужасява го мисълта да не направи грешка. Малчуганът ще има периоди на активност и на пасивност. Много е любознателен. Обича да разсъждава и да спори, но това ще предизвика трудности с учителите. Музикална и артистична натура, то вкусва с наслада от удоволствията на живота. Обича реда и чистотата. Вашето дете има вродено чувство прецизно да си служи с думите - и писмено, и устно. Затова се отнася с голямо уважение към книгите. Артистична душа, то обикновено ще е в центъра на културния живот и прояви. Обикновено пазят дрехите си и са спретнати. Дразни ги безпорядъкът, затова ще ви помагат да разтребвате къщата.

Отличителни черти: Типична външна черта на детето Везни са трапчинките - обикновено две на бузите или една на брадичката. Може да са на коленете му. Лицето му е с правилни и приятни черти, а гласът  му е мелодичен и наподобява звънче. Вашата рожба ще пленява всички с очарователната си усмивка.  Косата на Везните е къдрава или поне чуплива. Имат по-скоро заоблено тяло, но не са дебели.

Подходящи професии: Детето ви ще бъде отличен стратег. Може предварително да спечели битката, защото внимателно ще е обмислило плана. Умението му да се съобразява с другите, да успокоява нервното напрежение, да балансира го превръща в най-добрия посредник и парламентьор. Също има големи шансове да се реализира в изкуството – композитор или пък актьор.

СЪВЕТИ: Никога не поставяйте детето си в ситуация да избира, защото може да изгубите търпение. А у него да предизвикате душевен смут. Обърнете внимание на дремещите у тях таланти и създайте условия да се развият. Избягвайте да нарушавате спокойствието и да се месите в личния му живот. Няма да постигнете особен възпитателен ефект, ако сте категоричен с момче или момиче Везни. Затова пред него обезателно излагайте и двете страни на всеки проблем. винаги трябва да сте нащрек. 

Вашите коментари

Влади

Влади

04.03.2017 11:06:23

Аз съм Влади на 9 години от София. Имам руса, чуплива коса и една тръпчинка на дясната бузка. Всичко от хороскопа е вярно.Нямам заоблено тяло. Никога не съм мрачна и раздразнителна.
MARTIN  TERCHEV

MARTIN TERCHEV

19.06.2015 18:22:22

ДОЛУ-ГОРЕ СА ВЕРНО ПОЛУВИНАТА НЕЩА
Йони

Йони

12.07.2012 12:11:27

Аз също съм везни и ще ставам актриса!!!
Сиси

Сиси

23.02.2012 21:16:51

Аз съм везни.На 9 години съм.Имам чуплива коса и две тръпчинки на бузите.Всичко в хороскопа за мен е вярно.
ками

ками

11.01.2012 12:19:22

аз съм везни и почти всичко е вярно с изключение на къдревата коса и това че парво обмислят преди да избере

Напишете коментар

Моля пишете на кирилица. Коментарите на латиница ще бъдат изтривани.

Избор на език:

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби