С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

"300 въпроса за бременността"

Книгата  "300 въпроса за бременността" на д-р Бригите Холцгреве , представена от издателство "Слънце" е малък практичен наръчник за бъдещите майки. В стегнат, систематизиран и много достъпен вид тя дава решения на различни проблеми, с които се сблъскват жените в тези изпълнени с толкова надежди и очаквания, но и с тревоги и притеснения, месеци.

Информацията се възприема изключително лесно, благодарение на структурата на текста, която е избрала авторката – отговори на конкретни въпроси от всякакъв характер: 

Ще предизвика ли яденето на ягоди алергии у детето ми?

Аз съм с наднормено тегло. Съществуват ли особени рискове за бременността ми?

Какви източници на калций има за бременните жени, които не обичат млечни продукти?   .....  и още 297 въпроса.

Въпросите в книгата "300 въпроса за бременността" са групирани в три основни части: ежедневието на бременната жена, оплаквания и усложнения по време на бременността и видове изследвания. Д-р Холцгреве подробно се спира на почти всички аспекти от бременността. В трета част на книгата се обръща внимание на основните прегледи и изследвания, които всяка бременна жена трябва да си направи. Особено внимание се отделя и на пренаталната диагностика, на генетичните тестове и на възможността за прекъсване на бременността при доказана опасност от тежка генетична обремененост.

В този малък обем и формат (подходящ да се носи дори в дамската чанта!) авторката се е опитала да поднесе възможно най-богата информация за различни страни от живота на бременната жена.

Д-р Бригите Холцгреве е лекар – специалист по човешка генетика. От 15 години работи в областта на женската консултация – генетично консултиране, пренатална диагностика и обща консултация.

Коментари

Коментари за “"300 въпроса за бременността"”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар

ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби