С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Кърма

Резултати за кърма (92)

Майка кърми бебето си

Вредните митове и истината за кърменето

Съществуват много вредни митове за кърменето. За съжаление голяма част от тях са широко разпространени. За още по-голямо съжаление тези неистини може да чуете даже от някои медицински служители.

Голямото кърмене

Голямото кърмене...

...или защо майчиното мляко е също толкова ценно и вкусно, дори и след навършването на първата годинка.

Време ли е за второ дете

Време ли е за второ дете

Трудно може да се каже точно кога е времето за следващо дете. Това е много индивидуално, зависи от настройката на жената, от таткото, от условията на живот и още много лични фактори, които влияят върху решението.

Близнаци у дома

Близнаци у дома

Отглеждането на близнаци може да се окаже сериозно изпитание за всеки родител. Двойната радост е и двойна отговорност, време, занимания и търпение,но и двойно повече любов и детски смехове.

Британка продава кърма онлайн

Британка продава кърма онлайн

Много от майките по целия свят нямат достатъчно мляко, за да кърмят малките си пеленачета. Британката Тони Ебдън обаче открила, че произвежда повече, отколкото и е нужно и решила да го бутилира и продава онлайн, съобщи “Дейли Мейл“.

Бременност и кърмене

Бременност и кърмене

Повечето бременни се подготвят за кърменето, докато чакат раждането или след това, но има майки, които кърмят… през деветте месеца.

Какви са различните възможности за отбиване на кърмачето?

Видове отбиване на кърмачето

Какви са различните възможности за отбиване на кърмачето?

Вълшебни техники за успешно кърмене

Вълшебни техники за успешно кърмене

Има ключови техники, от които често зависи доколко успешно ще кърмиш, и такива, които биха ти помогнали в някои критични ситуации.

Близалки с вкус на майчино мляко

Близалки с вкус на майчино мляко

Американската компания Lollyphile пусна на пазара близалки с вкус на майчина кърма, предназначени за най-малките.

Въпроси за кърменето

Въпроси за кърменето

Животът рядко тече като по учебник… Но дори и след труден старт има шанс ти и бебето да се наслаждавате на кърменето. Колкото и естествен процес да е кърменето, понякога е съпътстван от трудности. Добре е да си подготвена за евентуалните препъни-камъчета, така няма да се откажеш при първите спънки. Ето някои от най-честите притеснения на кърмещите майки. Навярно сред тях ще откриеш и твоя въпрос.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби