С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Кръвна Картина

Резултати за кръвна картина (5)

Анемията

Анемията

Често се случва бременните, тийнейджърките и като цяло жените да страдат от липса на достатъчно желязо в кръвта. Понякога това състояние се открива единствено чрез изследвания, за това е задължително ако си бременна да спазваш здравния календар.

Как да намалим холестерола

Как да намалим холестерола

Едва ли вече има някой, който да не е чувал за холестерола и за вредното му влияние върху здравето ни. Всъщност той е част от клетъчните мембрани на тъканите на човешкото тяло и е съвсем естествено да го получаваме и усвояваме чрез храната.

Антиоксидантите пазят артериите

Антиоксидантите пазят артериите

Продължителната консумация на хранителни добавки с антиоксиданти оказва благотворно влияние върху нивото на кръвна захар и обмяната на мазнини, кръвното налягане и артериалната гъвкавост...

В Китай се роди бебе с розова кръв

В Китай се роди бебе с розова кръв

В Китай, се роди бебе с розова кръв.

екстази

Модифициран вариант на екстази - лекува рак на кръвта?!

Британски изследователи разкриха, че проучват дали модифициран вариант на наркотика екстази не може да се окаже ефективен при лечение на рак на кръвта.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби